Arta micropigmentări sprâncenelor

by Veronica Milica
tatuaj microblading

Sprâncenele au ocupat mereu un loc  important în atingerea standardelor de frumusețe feminine, de-a lungul timpului. Chiar dacă aveam posibilitatea să ne îmbunătățim trăsăturile cu ajutorul machiajului, definirea trăsăturilor feței, a expresiei și în general a armoniei întregii fizionomii începe mereu de la sprâncene.

De-a lungul timpului, forma sprâncenelor a fost dictată de către moda fiecărei generații. De exemplu: dacă în anii 1920-1930 se purtau sprâncene foarte subțiri, arcuite și alungite, anii 1950 aduc  în prim plan sprâncenele îngroșate, perfect conturate, iar cel mai des chiar accentuate cu ajutorul creioanelor închise la culoare. În anii 1960, în detrimentul sprâncenelor ori foarte subțiri, ori foarte groase regăsim în lumina reflectoarelor sprâncene cu aspect natural, frumos conturate și periate.

Nici această modă nu a ținut prea mult, deoarece în anii 1970 doamnelor și domnișoarelor s-au simțit din nou atrase de forma rotunjită și mai mult subțiată a sprâncenelor stufoase, crescute în formă naturală.

Deși această modă de modificare a formei sprâncenelor s-a schimbat de nenumărate ori de-a lungul timpul, azi ne putem considera norocoase.

În zilele noastre  putem purta sprâncenele naturale, subțiri, sau groase, arcuite sau rotunde, alungite sau nu, atâta timp cât alegem stilul potrivit trăsăturilor noastre.

Dar ce facem în situația în care, dintr-un motiv sau altul, regretăm forma anterior aleasă a sprâncenelor? Putem aștepta creșterea lor naturală pentru definirea unei alte forme dorite sau putem apela la diferite trucuri.

Din fericire tehnologia ține cu noi și ne pune la dispoziție obținerea micropigmentării. Tehnica de micropigmentare a sprâncenelor corectează și pune în evidență forma acestora sau poate acoperii cicatriciile. Un alt aspect important este că micropigmentarea sprâncenelor poate corecta tatuajele cosmetice greșite sau vechi, utilizând pe porțiuni nici un pigment de culoarea pielii.

Ce înseamnă micropigmentarea sprâncenelor?
Micropigmentarea sprâncenelor este un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenți cosmetici medicali de cea mai bună calitate.

Oricine poate beneficia de această procedură, de la persoane foarte tinere, până la cele mai învârstă care își doresc o îmbunătățire alegată a înfățișării lor. Excepție fac persoanele minore sau cu anumite probleme medicale.

Deși tehnologia înfrumusețării a evoluat destul de mult, sfatul nostru este să vă alegeți cu grijă forma sprâncenelor încă de la prima pensare și să încercați să vă păstrați sprâncenele naturale cât mai mult timp.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy