Cum să porţi pantalonii de trening în combinaţii inedite

by Oana Mihaela

Pantalonii de trening nu trebuie să lipsească din niciun dulap al unei femei, surprinzător dar aceştia pot crea un look modern. Chiar dacă sunt uşor de purtat şi foarte comozi, nu înseamnă că trebuie să-i purtăm doar în sălile de fitness sau când ne plimbăm căţelul.

Pantalonii de trening combinaţi cu un tricou alb înnodat în talie şi o pereche de pantofi stiletto sunt combinaţia perfectă. Împreună cu un machiaj smokey şi o pereche de cercei supradimensionaţi sunt alegerea potrivită pentru un look modern.

Pantalonii sport sunt perfecţi atunci când îi asortezi cu o bustieră sau un top sexy în diverse culori. Ca să nu ai o ţinută prea sport poţi să adaugi o pereche de ochelari cat-eye.

O bluză albă elegantă cu umeri goi combinată cu o pereche de pantaloni de trening va arăta extrem de cool pentru o zi în oraş cu prietenele.

O pereche de pantaloni albi cu o pereche de sandale şi o cămaşă în aceiaşi culoare sunt una din cele mai elegante ţinute care nu pot da greş sub nicio formă. Această ţinută este ideală pentru o zi la serviciu.

Pantalonii sport nu trebuie să fie purtaţi doar cu o jachetă sport. Poţi încerca să îi asortezi cu un tricou alb şi o jachetă din denim iar în picioare să porţi pantofi stiletto. Această ţinută îţi pune în evidenţă silueta şi trăsăturile tale frumoase.

Dacă vrei să ieşi cu adevărat din tipare, trebuie să încerci neaparat pantalonii de trening cu o fustă cu pliseuri, pe care să o porţi peste aceştia. Pantalonii trebuie să fie cât mai strâmţi şi în aceeaşi nuantă cu fusta, astfel încât să existe continuitate.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy