Cum să te îmbraci bine cu bani puţini

by Oana Mihaela

Fiecare dintre noi ne dorm să avem haine la modă şi să deţinem cele mai cool ţinute la un preţ destul de accesibil. Sunt câteva modalităţi destul de uşoare pentru a avea o garderobă bogată şi cu bani puţini.

Hainele din velur, sunt extrem de importante într-o ţinută. Achiziţioneaz-ţi câteva haine şi nu te axa doar pe jachete. Încearcă rochiile din velur, îţi vor da senzaţia de o apariţie specială.

Pielea este şi ea foarte importantă, optează pentru pantaloni de piele, fustă de piele sau chiar o rochie.

Dacă vrei să fii elegantă şi să dai senzaţia de haine scumpe, cu siguranţă trebuie să porţi o rochie din satin, indiferent că vei alege un model simplu sau mai îndrăzneţ nu vei da greş.

Combină o ţinută albă cu o haină de lână de lungime medie, de preferabil culoarea crem şi vei străluci în totalitate.

De reţinut este ca pantofi să nu fie doar curaţi să fie mai mult de atât, aceştia trebuie să strălucească ca şi cum ar fi noi.

În ceea ce priveşte accesoriile caută ceva care să meargă la aproape orice ţinută. Genţiile sunt şi ele un un secret, cele rigide în special te ajută să pari mai rafinată.

Cel mai important este ca aceste haine să vă avantajeze şi să vi se potrivească exact aşa cum trebuie, să nu fie mai mari sau mai mici decât trebuie.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy