Bun venit la BlueSun center beauty news

Sursa de informatii pentru frumusetea si ingrijirea dumneavoastra.
Fii informat.

Despre BlueSun
Bine ati venit la BlueSun Center

Despre BlueSun

Echipa BlueSun este formată din reporteri, editori, designeri, developeri, oameni de comunicare și de admin/financiar care contribuie la misiunea BlueSun. Echipa noastră a strâns de-a lungul anilor o experienta vasta in domeniul beauty si comunicarii, pentru informarea si constientizarea publicului larg cu privire la tratamente, makeup si ingrijire personala.

Cu fiecare articol, interviu, eveniment din industria cosmetică și hearstayling ne propunem sa va aducem cat mai aproape de realitatile momentului.

Citeste mai mult

Articole si informatii utile

Articole despre frumusete, diverse sfaturi, recomandari

Masti naturale pentru cearcane

Problema cearcanelor este intalnita la majoritatea dintre noi. Inainte de a incerca sa le acoperi cu fond de ten, poti sa te folosesti de aceste cateva solutii practice pentru a le diminua vizibil.

Vezi articol

13 Ian 2021

Impachetari anticelulita de facut acasa vs la salon

Există câteva metode eficiente de combatere a celulitei, dar sunt aceste împachetări corporale un tratament eficient anticelulită și de slăbit? Dacă ești însărcinată și alăptezi trebuie să știi că nu poți să te bucuri de aceste tratamente sub formă de împachetări. Pentru mai multe contraindicații citește articolul până la capăt.

Vezi articol

26 Oct 2020

Ce ar trebui sa stii inainte sa te programezi la un spa

Chiar daca nu esti obisnuita cu termenul de spa si mai degraba stii ce este acela un salon sau centru de infrumusetare, indiferent unde alegi sa merg, sa te ingrijesti sau sa te relaxezi tebuie sa stii ca exista reguli nescrise de care trebuie sa tii cont.

Vezi articol

19 Oct 2020

Invata cum sa-ti tapezi parul singura

Incercarea de a-ti tapa parul singura acasa se transforma de multe ori intr-un esec, daca nu stii cateva secrete ale acestei tehnici. Nu doar pieptenele pe care-l folosesti e important, ci si modul in care iti pregatesti parul de aceasta “operatiune”.

Vezi articol

13 Oct 2020

157

articole

79620

vizualizari

874346

impact

25284

cititori
ultimele 24 ore