Cine este Andra Nicolin, concurenta de la “Mireasa”, show difuzat de Antena 1

by Emil Safta

Emisiunea „Mireasa” a început la sfărșitul lunii martie pe Antena 1. Toată lumea își dorește să afle cât mai multe lucruri despre concurenții, pe care îi vor descoperi pas cu pas, pe parcursul emisiunii. Deocamdată vă împărtășim ce știm până acum despre concurentele din Craiova.

Andra Nicolin are 33 de ani și este din Craiova. Tânăra, care a venit plină de speranță în casa „Mireasa”, este cu zâmbetul pe buze, în majoritatea cazurilor și încearcă din răsputeri să își mențină optimismul, calmul și buna dispoziție, indiferent de circumstanțe.

Andra Nicolin de la „Mireasa” este vegetariană. Totodată, ea este pasionată de gastronomie, iar una dintre cele mai arzătoare dorințe ar fi să-și deschidă un restaurant în Craiova.

Ea a mai participat îin trecut la mai multe emisiuni de televiziune printre care și “Burlacul” unde s-a luptat pentru inima lui Valentin Drăghia.

Andra Nicolin 2012 “Burlacul”

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 13.30.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy