Cine este Alexa Trăilă, de la emisiunea „Mireasa”

by Emil Safta

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei.

Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei – e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Deși are doar 22 de ani, Alexa a avut o relație care a durat 6 ani. 

„M-a maturizat foarte mult și sunt pregătită pentru ceva nou’, a spus tânăra, despre relația pe care a avut-o.

Alexa Trăilă este o fire sociabilă, căreia îi place să își petreacă timpul cu prietenii. Este foarte apropiată de familie, are mulți prieteni și îi place să călătorească. 

Lucrează ca nail artist și, ca oricărei femei, îi place să aibă grijă de ea și să se răsfețe.

Alexa Trăilă nu poate vorbi despre mama ei fără să nu plângă. Îndrăgita concurentă și-a deschis sufletul, în casa Mireasa. Părăsită de tată, când era doar un copil, crescută de o mamă eroină care a „s-a sacrificat în ultimul hal” pentru ca fiicele ei să nu ducă lipsă de nimic.

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de Antena 1 de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 13.30.

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy