Trupa Voltaj a dat reSTART la energie, cu un super concert live pe acoperișul Kiss FM

by Emil Safta

După atâtea zile petrecute pe canapeaua din sufragerie, după ce ai urmărit toate serialele cool și ai mâncat tot ce era bun prin frigider, astăzi a venit momentul să îți încarci bateriile. În seara aceasta, Voltaj a dat tonul distracției de la înălțime, chiar de pe acoperișul radiourilor  Kiss FM, Magic FM și Rock FM, iar muzica lor a răsunat deasupra întregului oraș. Dacă la vechile concerte Voltaj, fanii cântau și dansau în fața scenei, de data aceasta, publicul a urmărit show-ul din fața micilor ecrane.

Băieții de la Voltaj și-au adus instrumentele, energia, optimismul și hiturile, și au cântat sub cerul liber, pentru toți românii.

Iată-ne după două luni de stat acasă, izolați. Cel puțin noi, cei din trupă ne-am reunit abia acum și sperăm că în curând vă vom putea revedea și în fața noastră. Dar nu mai avem răbdare până atunci și vrem să vă cântăm, să vă binedispunem, să vă transmitem optimism și energie, pentru că e nevoie. Nu uitați ceea ce am realizat până astăzi, trebuie să ne relaxăm, dar să o facem responsabil! Și am să trec și peste asta… ce va fi, va fi”, a transmis Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

De pe acoperișul radioului Kiss FM au răsunat în această seară hituri precum „Și ce?”, „Pic Pic”, „De mâine” și „Dă vina pe Voltaj”, iar toți cei de acasă le-au mulțumit băieților pentru starea de bine și energia pe care le-au oferit-o. Mesajele au venit din toate colțurile țării, dar și din partea românilor care se află acum în Spania, Germania, Italia sau Olanda.

Muzica ne unește în astfel de momente, ne face mai buni, mai optimiști și mai energici, așa că #IMPREUNA vom trece și peste asta!

Iar dacă nu ai apucat să urmărești concertul în direct, o poți face acum, având la dispoziție înregistrarea de mai jos

Voltaj – Restart. From the Top Online Event

După atâtea zile petrecute pe canapeaua din sufragerie, după ce ai urmărit toate serialele cool și ai mâncat tot ce era bun prin frigider, a venit momentul să îți încarci bateriile și să o iei de la capăt! Și cel mai important… e primul pas și primul concert LIVE după izolare!Kiss FM dă reSTART la energie, cu Voltaj, LIVE, de pe acoperișul radioului!🎤 Concertul va fi difuzat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, și va putea fi urmărit pe Kiss TV, Magic TV și Rock TV, pe paginile de Facebook ale celor trei radiouri + pe canalele de YouTube.

Dikirim oleh Kiss FM pada Jumat, 15 Mei 2020

Related Posts

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy